November 12, 2014

Essentials | November 2014

 Ik heb veel beauty producten, laat ik maar gewoon eerlijk zijn. Zelf vind ik dat helemaal niet zo erg. Want sommige producten zijn beter dan andere. Sommige kan ik de hele zomer in mijn kast laten staan maar in de winter kan ik niet zonder. Vandaag ga ik producten laten zien die een plekje in mijn hart hebben in de deze koude herfst (winter) tijd.

Parfum

 Als eerste deze bodysplash, deze is van Victoria's Secret met de naam Pure Daydream. Ik hou zelf niet zo van zware/heftige parfums, dus een bodyplash is een ideale uitkomst voor mij. Voor sommige is het een zomerluchtje maar ik vind hem ook lekker in de winter/herfst. Ik draag trouwens al m'n parfums elk seizoen. Behalve eentje die heel erg naar vanille ruikt, die bewaar ik wel altijd voor de winter.

Lipproducten

 Dan de lipproducten. Het zijn er drie, er alle drie een ander werking. Laat ik maar beginnen bij het product waar ik echt niet zonder kan. Dat is de Carmex lipbalsem. Ik baal daarom ook echt dat het niet te koop is in Nederland. Ik heb deze gekocht in Londen en gelukkig ging een vriendin van me een paar weken geleden ook naar londen en heeft ze backups voor me meegenomen. Want wat een hel zou het zijn als ik zonder kwam te zitten. Deze lipbalsem is heel voedend, na een paar uur merk je nog steeds dat je lippen gehydrateerd zijn en hoef je niet opnieuw bij te werken.

Dan heb ik een MAC lipstick in de kleur Brave. Deze kocht ik afgelopen lente in Parijs, dit is tevens ook mijn allereerste MAC product. Deze kleur is heel mooi bruin, een soort van my lips but better kleur. Ik heb de lipstick de afgelopen tijd heel veel gedragen, bijna elke dag. Dus dat zegt wel wat.

En dan als laatste de Catrice Made To Stay lipgloss. Hier heb ik ook een review van geschreven, helaas blijft hij niet de hele dag zitten. Hooguit 2 uur, maar dit is zo'n kleurtje die je in je tas gooit en je bij kan werken zonder spiegel. Dat vind ik het fijnst want ik heb niet altijd een spiegel bij de hand.

 Body

Nu het wel echt kouder begint te worden merk ik dat ook aan mijn huid, het is heel erg droog. Dankzij goede timing van mij is m'n bodylotion in de Citroen geur van The Body Shop net op en kon ik deze body butter openen. Dit is de bodybutter DUO Floral Acai.
Deze is heeft twee kanten, voor drogere gedeeltes van je lichaam en normale gedeeltes. Heel handig wat 'n buik heeft geen voedende bodybutter nodig, dus zo heb je toch dat alles goed gevoed is maar hoef je niet verschillende producten (en dus ook geuren) door elkaar te gebruiken. 
Ik heb deze body butter ook al een keer eerder gehad, ik was eigenlijk niet van plan om een nieuwe te kopen want ze hebben zoveel geuren bij The Body Shop dat ik elke keer wel een andere wil proberen. (ik vind hem wel heel fijn hoor!) Ik was het stiekem ook een beetje vergeten dat ze deze hadden. Maar ik kreeg hem voor m'n verjaardag dus nu kan nog een keer van genieten. 

Overig

En als allerlaatste, dit boekje. Ik ben een paar dagen geleden begonnen met One Sentence A Day. Dus dat ik elke dag een zinnetje opschrijf over m'n dag. Heel leuk om over een jaar terug te lezen. Ik ben wel vaker deze projecten begonnen en ik maakte deze dan nooit af want het was best wel veel werk. Maar een zinnetje per dag is zo gebeurd.

En daarbij heb ik ook een simpel haar elastiekje. M'n haar is heel erg pluizerig nadat ik het gewassen heb, dus meestal doe ik het dan vast. En dan doe ik het weer los op de dag dat ik het niet hoef te wassen, want dan pluist het niet meer.

Welke producten zijn voor jou echt een must met dit weer?
Liefs, Feline


2 comments:

  1. Superleuk artikel! Ik heb écht een lippenbalsem nodig met dit weer. Ik gebruik meestal mijn Babylips of een balsem van Nivea :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Babylips zijn inderdaad ook heel fijn, ik vind vooral die blauwe heerlijk ruiken :)

      Delete

Lief dat je een reactie achter laat!