November 10, 2014

The Body Shop Satsuma

Hi! Eigenlijk probeer ik altijd nieuwere producten op mijn blog voorbij te laten komen maar vandaag is het ietsje anders. Ik was namelijk vanmiddag bij The Body Shop (kijken naar de kerstcollectie) en toen bedacht ik me dat ik een heerlijke bodybutter in de kast heb liggen van de lijn Satsuma. Nou je raad het al, ik kon me niet uithouden en als eind resultaat: Mijn geld is (bijna) op en ik ben weer twee procducten rijker.


  
(En ja, de kerstcollectie zag er ook heerlijk uit!)
 Ik heb gekozen voor de Body Mist en de shower gel want de bodybutter had ik al. Ik vind de geur zo lekker, nog lekkerder dan mijn old favorite Sweet lemon, deze is helaas uit het vaste assortiment gehaald. Het is een citrus geur, dus eigenlijk past het niet bij de winter. Maar ik hem lekker genoeg om het hele jaar door hiernaar te ruiken.
Ik heb voor de Body Mist gekozen omdat ik er al twee had en die bleven best wel lang om mijn huid. Dus als je het in combinatie met showergel en bodybutter gebruikt kan je er de hele dag tegen aan. Ik heb trouwens bij de bodybutter als dat op heb ruik ik het zelfs met m'n kleding aan. Pluspunt!

Als je in de beurt bent van een Body Shop moet je zeker even ruiken want ik ben er verliefd op. Ik heb in iedergeval een nieuwe favoriet! Er is op dit moment ook een actie op de bodybutters en de shower gels. Dus daar kan je ook zeker even naar kijken als je de Satsuma toch niet zo lekker vind.

Body Mist Satsuma 100 ML - 12 euro
Shower Gel Satsuma 250 ML - 7 euro

Wat is jou favoriete lijn van The Body Shop?
Liefs, Feline

4 comments:

 1. Die showergel is heerlijk, die heb ik ook! Leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin! XO
  www.ingewm.nl

  ReplyDelete
  Replies
  1. Die douchegel is inderdaad heerlijk.Wat lief, dankjewel.
   Liefs!

   Delete
 2. Oh ik hou van alle shower gels van the Body Shop <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja! En ze gaan ook nog vrij lang mee :)

   Delete

Lief dat je een reactie achter laat!