December 30, 2014

BEST OF 2014

Nog een dag en 2014 is alweer voorbij. Dit word dan ook m'n laatste artikel van 2014. Er is veel gebeurd is 2014. Vandaag zet ik alles even op een rijtje. Ik vertel o.a mijn favoriete moment, beautymerk en aankoop. Lees je mee?


Best of 2014: Beautymerk
Zoals je misschien al weet is dat ik The Body Shop heel erg leuk vind. En sinds er een TBS winkel in m'n winkelcentrum zit kom ik er een stuk vaker. Daarom is The Body Shop ook mijn favoriete merk van 2014. Dit is de winkel waarbij ik het meeste geld heb uitgeven aan beauty dit jaar, ook de winkel die m'n huid verbeterde met de producten die ze hebben. √Čn de winkel die de verliefd liet worden op de bodybutter geuren. Ik heb de perzik geur gebruikt in de zomer (nu elke keer wanneer ik het ruik denk ik terug aan de zomer vakantie). De moringa geur doet me denken aan Parijs, die had ik toen mee namelijk. En de Apple Glazed en Satsuma zijn m'n favorieten van nu. 

(En dankzij alles sales - die ik niet kan weerstaan - staan m'n kast vol met backups, dus ik heb tot het najaar 2018 genoeg).


Best of 2014: Aankoop

Bij deze is er ook echt maar een die het kan zijn. Ik heb er geen blogpost van gemaakt want ik kocht hem in mei en ik begon pas met bloggen in oktober. Maar het is m'n Micheal Kors Large Selma die ik kocht in Parijs afgelopen mei. Ik had toen net m'n examens achter de rug en was met m'n moeder in Parijs voor de allereerste keer. Ik had best wel lang gespaard voor deze tas en vond het toen een goed moment om hem te kopen. En ik ben er nog steeds heel erg blij mee!

Best of 2014: Moment

Het favoriete moment in 2014 was dat ik geslaagd was voor m'n examens en dat ik volgend jaar naar Havo mocht. Ik doe dus nog steeds middelbare school alleen nu op havo niveau. Daarnaast natuurlijk m'n ultra lange zomervakantie was ook een heel erg leuke tijd. Ook de geslaagd feestje waren heel erg leuk. 


Best of 2014: Series

Ik heb een aantal series afgekeken (jammer genoeg) maar ook een aantal ontdekt. Ik begin met Gossip Girl. Deze serie heb ik helemaal afgekeken en dit jaar heb ik het volgens mij twee keer opnieuw gekeken. Af en toe kom ik in zo'n soort van mood dat ik alleen maar Gossip Girl wil kijken als ik ik een serie kijk. En m'n favorieten personage is nog steeds Chuck Bass. 
Foto's zijn van weheartit.
Pretty Little Liars kijk ik ook nog steeds, ik nog steeds vind ik het spannend. Zeker sommige stukjes. Ik wil wel zelf snel weten wie A is want het begin nu wel lang te duren. Bij deze serie vond ik het heel eg jammer dan Hannah en Caleb uit elkaar gingen, dat was namelijk echt m'n favorieten koppel. 

En Suits heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt maar vind ik ook heel erg leuk. Ik ben hierbij nog maar bij seizoen 1. Ik wil trouwens ook wel dat als ik iets lees dat ik het meteen onthoud, harstikke handig!

Best of 2014: Overig

Ook zijn er natuurlijk een hoop andere dingen gebeurd waarvoor ik dankbaar ben die niet echt in een catogorie passen. 
 • M'n werkcontract werd verlengd bij m'n bijbaantje, eerst was ik nog wel een beetje nerveus of hij wel verlengd zou worden. Achteraf nergens voor nodig natuurlijk!
 • Ik zit een gezellig klas. Veel van m'n vrienden die gingen natuurlijk een vervolg opleiding doen en ik - samen met een heel klein groepje - ging havo doen Hun werden allemaal bij elkaar gezet en ik zat alleen in een onbekende klas. En ik ben blij dat ik die klas ben gezet want heb hele leuke vrienden gemaakt. 
 • M'n 16e verjaardag was heel erg gezellig. Ookal hadden een paar mensen iets te veel op en moesten eerder, het was nog steeds heel erg gezellig. 
 • Ik kocht niet alleen een Michael Kors tas dit jaar maar ook een Micheal Kors portemonnee, deze heb ik gekocht in Barcelona. 
 • Yoga in de ochtend aan het strand van Spanje is prachtig.
Dat was het wel zo ongeveer.  Ik vond het wel heel erg leuk om dit te doen. Ookal ben ik nog maar 3 maanden aan het bloggen. Volgens mij ben ik nog wel een aantal dingen vergeten. Ik weet namelijk niet meer precies wat er in het begin van het jaar gebeurden. Er staan alweer hele leuke dingen gepland voor 2015 en ik kan niet wachten om dat te delen met jullie via m'n blog!

Liefs, 
Feline

2 comments:

 1. Je kijkt precies dezelfde series als ik :D Gossip Girl vind ik helemaal geweldig en ik ben dol op Chuck en Blair. Sommige afleveringen heb ik wel vier keer gezien hihi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja Gossip Girl is echt geweldig. En Blair haar trouw jurk (van haar bruiloft met Louis) is ook een van de mooiste die ik gezien heb!

   Delete

Lief dat je een reactie achter laat!