December 01, 2014

Producten die dagelijks gebruikt worden


We hebben allemaal onze all time favorites. Dit zijn bij mij vaak de producten die ik dagelijks gebruik, ik kan niet zonder. Vandaag laat ik je ze zien. Misschien herken je er een paar of juist niet haha.

Huid



Catrice All Matt Plus foundation // Catrice Camouflage Cream

Voor mijn huid kom ik toch vaak uit bij het budget merk Catrice. Ik heb een lichte huidskleur dus vaak past de lichtste kleur van de foundations goed bij mijn huidskleur. Ook deze concealer van Catrice vind ik heel fijn, het is een dikke concealer. Niet echt geschikt voor onder je ogen maar voor puistjes. De laatste tijd merk ik vooral dat ik concealer gebruik om m'n huid egaal te maken en dan vervolgens geen foundation meer op doe. Na een aantal dagen zag m'n huid er goed uit! Ik nu kijken of het ook zo blijft en anders had ik gewoon een paar goede dagen.

Make up


Voor de make up kies ook wel vaak budget, en dan weer Catrice. Catrice trekt me meer dan Essence of andere budget merken. Hier bij heb ik de Eyelashes to Kill Mascara, deze is heel erg fijn, separeert mijn wimpers mooi en geeft geen klontjes. Dit is ook een van de weinige mascara's die mijn wimper laten krullen (of de krul van de wimper kruller vast houd). De eyeliner Pen van Essence in zwart is ook heel fijn, nog steeds niet uitgedroogd. Het word ondertussen wel weer tijd voor een nieuwe want hij is niet meer diepzwart. Maar ik heb er een lange tijd mee gedaan. En dan een iets duurder product, namelijk de lipstick van MAC in de kleur Brave. Dit is een mooie bruine tint, hij is heel naturel! Ik ben er dol op. 

Parfum



Parfum in het algemeen een product wat ik soms vergeet op te doen. Ik heb een aantal hele lekkere geuren maar ik vergeet ze te gebruiken. Ik heb een aantal bodysplashes van Victoria's Secret, deze vind ik heel fijn. Op dit moment kan ik heel erg genieten van Pure Daydream. Bodysplash is namelijk een hele lichte vorm van parfum dus je ruikt nooit als een parfumbom, als je snapt wat ik bedoel.

Welke producten gebruik jij vaak?
Liefs, Feline

2 comments:

  1. Aaah die bodysplashes van Victoria's Secret zijn inderdaad zo fijn! :) Het liefst probeer ik alle geuren een keer uit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik vind de geuren ook heerlijk en kan ook nooit kiezen als ik in de winkel ben!

      Delete

Lief dat je een reactie achter laat!